Garnki nektarynka & truskawka

Garnki nektarynka & truskawka
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Nektarynka & truskawka garnki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga garnka z serem mascarpone, migdałami, truskawkami i cukrem pudrem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Garnki Do Sernika Truskawkowego, Garnki Do Sernika Truskawkowego, oraz Garnki rabarbarowo-truskawkowe bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 4 x 150ml ramekin naczynia z folią spożywczą. Ubić mascarpone do uzyskania miękkości i kremowości, następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym, skórką pomarańczową i cukrem pudrem do smaku. Złożyć w 50g / 2oz migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
MascarponeMascarpone
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
W przygotowanych ramekinach starannie warstwuj mieszaninę sera z nektarynami i truskawkami. Poziom blatów i schłodzić przez co najmniej 1h.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
NektarynaNektaryna
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Aby zrobić sos, umieść czekoladę, śmietanę i masło na małej patelni i mieszaj na małym ogniu, aż się stopią. Nie zostawiaj patelni, jak czekolada zmieni ziarniste, jeśli robi się zbyt gorąco. Po stopieniu wymieszać 2 łyżki gorącej (Nie wrzącej) wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Aby podać, Uruchom ramekiny ostrym nożem, a następnie odkręć na talerze. Na wierzch polać pozostałymi migdałami i polać ciepłym sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn