Garnek Z Pięcioma Fasolkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Garnek z pięcioma fasolami może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 306 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ciecierzycy, fasola po pieczeniu, fasola lima, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Z Cukinią.
Instrukcje
Fasolę odsączyć w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu. Odstawić fasolę i płyn na bok.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 3 łyżki kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni, i gotować 10 minut na średnim ogniu lub aż złoty kolor, często mieszając. Wymieszać boczek, cukier i pozostałe składniki; gotować na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 15 minut), mieszając od czasu do czasu.
Połącz fasolę, reserved Bean liquid i mieszaninę cebuli w 3-ćwiartkowej zapiekance pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 45 minut, mieszając co 15 minut.