Garnek S'mores
Pot of S'mores może być właśnie tym europejskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. Ten deser ma 560 kalorii , 7 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka skondensowanego mleka, chipsów toffi, krakersów graham i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 32% . Batoniki S'mores-n-berry na Narodowy Dzień S'mores – 10 sierpnia , Kenny's Xo-S'Mores i Marshmallow S'mores Bites są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przygotuj grill lub ognisko na małym ogniu, używając 16-18 brykietów węgla drzewnego lub dużych zrębków drzewnych.
Wyłóż holenderski piekarnik wytrzymałą folią aluminiową.
Połącz okruchy krakersów i masło; dociśnij do dna patelni.
Na spód zalać mlekiem i posypać czekoladą i kawałkami toffi. Na wierzch posyp piankami marshmallow.
Przykryj holenderski piekarnik. Gdy brykiety lub zrębki pokryją się białym popiołem, umieść holenderski piekarnik bezpośrednio na sześciu z nich. Używając szczypiec o długich trzonkach, umieść pozostałe brykiety na pokrywie patelni.
Gotuj przez 15 minut lub do momentu, aż chipsy się rozpuszczą. Aby sprawdzić, czy ciasto jest gotowe, użyj szczypiec i ostrożnie podnieś pokrywę.