Garnek Krabowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Crab Pot. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 15g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka bulionu z kurczaka, pietruszki, kraby dungeness i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-do 8-quart przykrytej patelni na dużym ogniu, doprowadzić bulion z kurczaka, wermut, masło, pietruszka, sos sojowy, sok z cytryny i czosnek do wrzenia.
Dodaj kawałki kraba. Przykryć i dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż Krab będzie gorący, o 4 protokół.
Łyżka kawałki kraba do szerokich misek; bulion kadzi nad Krabem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.