Garlicky Zwiędły Jarmuż Z Czerwonym Octem Winnym

Garlicky Zwiędły Jarmuż Z Czerwonym Octem Winnym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Garlicky zwiędły jarmuż z Czerwonym octem winnym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 549 kalorii, 12g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz worcester, czosnek, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kapusta zwiędła z boczkiem i octem, Jarmuż toskański z karmelizowaną cebulą i octem z czerwonego wina, oraz Zwiędłe warzywa z czosnkiem i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia48
Magazyn