Garlicky zupa z białej fasoli z kurczakiem i Chard

Garlicky zupa z białej fasoli z kurczakiem i Chard jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pierś z kurczaka, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z bulionu i białej fasoli, Zupa z bulionu, białej fasoli i ziemniaków, oraz Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu do połysku.
Dodaj cebulę, 1 łyżkę mielonego czosnku i szczyptę pokruszonej czerwonej papryki. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż cebula zmięknie, o 6 protokół.
Dodać bulion, boćwinę Szwajcarską i fasolę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż chard jest miękki i zupa jest lekko zagęszczony, o 15 protokół.
Dodać kurczaka i pozostałą 1/2 łyżki czosnku i gotować delikatnie na umiarkowanie małym ogniu, aż kurczak jest po prostu gotowane przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki i podawać.