Garlicky Smażone Grzyby

Garlicky Smażone Grzyby
Garlicky smażone grzyby jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 60 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz grubą sól morską, sól, grzyby uprawne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Garlicky Kapusta Smażona, Garlicky Sauteed Swiss Chard, oraz Grzyby Garlickie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój łodygi z oczyszczonych grzybów i pokrój czapki na kawałki wielkości kęsa. Bardzo małe grzyby można pozostawić w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2
Ustaw 10 do 12 cali. patelnia na dużym ogniu. Na gorąco dodajemy oliwę z oliwek, zawirowujemy do spodu i dodajemy grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać solą i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż grzyby przestaną wydzielać płyn i zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
4
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
6
Podawać na półmisku i doprawić solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn