Garlicky Shrimp de Jonghe
Garlicky Shrimp de Jonghe jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 856 kalorii, 54g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 38 fanów. Jeśli masz liście tymianku, pietruszkę płaską, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Shrimp de Jonghe, Homar de Jonghe, oraz Garlicky krewetki z cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji górnej i Środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Ułóż krewetki równomiernie na dnie.
W misce robota kuchennego umieść sherry, masło, czosnek, pietruszkę, tymianek, cebulę, bułkę tartą i cayenne. Doprawić solą i pieprzem i pulsować, Aby połączyć, aż stanie się mieszanką przypominającą pastę.
Rozłóż równomiernie na krewetkach.
Przenieść do piekarnika i piec, aż krewetki jest Firma i nie półprzezroczyste, i bułka tarta są złotobrązowe, 15 do 20 minut.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.