Garlicky Puree Ziemniaczane
Garlicky puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ziemniaków do pieczenia, sól i mielony pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Garlicky Puree Ziemniaczane, Garlicky Puree Słodkie Ziemniaki, oraz Tłuczone Ziemniaki Garlicky Z Sosem Portobello.
Instrukcje
To jest niskotłuszczowy przepis na puree ziemniaczane, ale nigdy byś się o tym nie dowiedział. Brązowiejąc masło, poprawiasz jego smak, dzięki czemu możesz zużywać mniej. A maślanka brzmi kalorycznie, ma niską zawartość tłuszczu.
W rondlu przykryć ziemniaki i czosnek lekko osoloną wodą i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do przetargu widelec, o 10 do 15 protokół.
Tymczasem, w małej patelni lub rondlu, rozgrzać masło na małym ogniu, aż zacznie brązowieć, wirując patelni, o 1 minutę.
Dobrze odcedzić ziemniaki i rozgnieść je masherem ziemniaczanym lub mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. Blend w maślance, szczypiorek, i rumiane masło.
Dodać sól i pieprz do smaku.