Garlicky Pieczony łosoś i pomidory
Garlicky Pieczony łosoś i pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 35g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Garlicky Pieczony łosoś i pomidory, Pieczony łosoś z pomidorami i kaparami, oraz Pieczone Steki Z Łososia Z Pomidorami, Cebulą I Estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż łososia i pomidory, pokrojone bokiem do góry, w pieczonej patelni lub na obmurowanej blasze do pieczenia.
Łososia i pomidory skropić oliwą i doprawić 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Tymianek i czosnek rozsypać na wierzchu. Broil aż łosoś jest nieprzezroczysty w całym i pomidory są miękkie, 8 do 10 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau