Garlicky Hoisin Wołowina
Garlicky hoisin wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, przepis garlicky sos hoisin, groszek cukrowy snap, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sos Hoisin Garlicky, Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, oraz Hoisin Wołowina z warzywami.
Instrukcje
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj 2 łyżki oleju i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodaj stek i stir-fry aż gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Przenieść na talerz. Wytrzyj patelnię. Zmniejsz ciepło do średnio wysokiego, dodaj pozostały olej i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodać paprykę i gotować, stale mieszając, przez 10 sekund.
Dodać słodkie ziemniaki i wodę. Przykryć częściowo i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 7 minut.
Dodać groszek i szalotki i gotować przez 1 minutę.
Dodaj sos hoisin Garlicky i zwiększyć ciepło do wysokiej. Kiedy zacznie bąbelkować, dodaj stek. Smażyć na rozgrzanym ogniu, około 1 minuty.
Podawać natychmiast nad ryżem. Wskazówka: kotlety wieprzowe lub indycze mogą stać na wołowinę, a fasolka szparagowa na zatrzaski cukru.