Garlicky Grillowana Sałatka z kalmarami i Nektarynką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Garlicky grillowane kalmary i sałatka nektarynka może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.63 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rukoli dla niemowląt, sok z cytryny, płatki chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać nektarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto z nektaryną i jagodami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Kalmarami I Oliwkami, Grillowane kalmary z pietruszką i marynowaną szalotką, oraz Grillowana Sałatka Z Nektarynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułożyć mielone ząbki czosnku na desce do krojenia, a następnie posypać koszerną solą. Używając tylnej części noża, rozgnieść czosnek, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Dodaj go do miski z sokiem z limonki, 1/4 szklanki oleju, kminek, kurkuma, garam masala i czerwone płatki chile, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Garam Masala
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Kurkuma
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ubij razem, a następnie doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wyjąć 3 łyżki marynaty i odstawić na kalmary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1
Rozgrzej dużą patelnię grillową na dużym ogniu. Nie kładź niczego na grillu, dopóki nie będzie krzyczeć gorąco! Zapobiegnie to nadmiernemu przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
W międzyczasie, umieścić sok z cytryny w dużej salaterce i ubić w szczypcie soli i kilka zmielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać rukolę i wrzucić do lekko płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
4
Przełożyć na półmisek.
5
Skrop plastry nektarynki oliwą z oliwek i połóż je na grillu, obracając co minutę, aż owoce będą miały ładne ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektaryna
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjmij je na talerz. Poklep kalmary do sucha ręcznikami papierowymi, jeśli to konieczne, i dodaj do zarezerwowanej marynaty. Wrzuć do płaszcza. Potrząśnij kalmarami z nadmiaru marynaty i umieść rurki i macki na gorącym grillu, gotując około 3 minut na stronę. Jeśli kałamarnica kije, poczekaj kolejne 30 sekund lub tak. Kiedy będzie dobrze usmażony, uwolni się!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Usuń kalmary z grilla, i pokroić rur kalmary (ciała) w pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Dodaj pierścienie i macki do miski reserved dressing i wrzucić dobrze do herbu. Ułóż kliny nektarynki i kalmary na talerzu, nad łóżkiem rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektaryna
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Skropić pozostały dressing nad miską, zgodnie z życzeniem, i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Połącz laski cynamonu, goździki, zielone nasiona kardamonu, czarne nasiona kardamonu, jeśli używasz w młynku do przypraw lub młynku do kawy i zmiel do grzywny. Przechowywać mieszankę przypraw w szczelnym pojemniku z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Nasiona Kardamonu
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie