Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii

Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii
Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 106 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, fasolę, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z orzeszkami pinii, Fasolka Szparagowa Z Kolendrą I Orzeszkami Pinii, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodać orzeszki piniowe i gotować na złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
5
Spuścić fasolkę szparagową i przenieść na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
7
Przełożyć do miski.Uwaga: to danie można częściowo przygotować do 2 dni wcześniej. Fasolkę szparagową blanszować, gotując do miękkości. Zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Odcedzić i przechowywać w lodówce, pokryte, aż będzie gotowy do smażenia z czosnkiem i orzeszkami pinii. Gotować fasolkę aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CzosnekCzosnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn