Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii
Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 106 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, fasolę, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z orzeszkami pinii, Fasolka Szparagowa Z Kolendrą I Orzeszkami Pinii, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać orzeszki piniowe i gotować na złoty kolor, o 3 protokół.
Spuścić fasolkę szparagową i przenieść na patelnię.
Dodać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wrzucić do herbu.
Przełożyć do miski.Uwaga: to danie można częściowo przygotować do 2 dni wcześniej. Fasolkę szparagową blanszować, gotując do miękkości. Zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić i przechowywać w lodówce, pokryte, aż będzie gotowy do smażenia z czosnkiem i orzeszkami pinii. Gotować fasolkę aż do ogrzania.