Garlicky Broccolini
Garlicky Broccolini jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Broccolini Cytrynowe, Orecchiette Broccolini, oraz Grillowane Broccolini.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać Broccolini i gotować, aż jasnozielony i ledwo chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
W bardzo dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek z czosnkiem i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minuta. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać Broccolini i wrzucić do herbu z olejem.
Dodać zastrzeżone wody do gotowania i wrzucić od czasu do czasu, aż Broccolini jest chrupiące-przetargu, o 2 protokół. Doprawiamy solą i przekładamy na talerz.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.