Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny
Zapiekany czosnkiem stelaż z jagnięciny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, liście rozmarynu, jagnięcina, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny, Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, oraz Suszone na słońcu pomidory i czosnek-Crusted Rack of Lamb.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym połącz czosnek, rozmaryn i oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a całość natrzeć olejem czosnkowo-rozmarynowym. Ustaw stojaki tłuszczu stronie się na dużym blasze do pieczenia obręczy i odstawić na 1 godzinę.
Jagnięcinę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 minut. Obróć stojaki i piecz przez 10 minut dłużej, aby uzyskać średnio rzadkie mięso.
Przenieś Stojaki na deskę do rzeźbienia, ustaw je w pozycji pionowej i pozostaw na 10 minut.
Wyrzeźbić stojaki między żebrami i przenieść na talerze.