Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny

Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny
Zapiekany czosnkiem stelaż z jagnięciny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, liście rozmarynu, jagnięcina, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny, Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, oraz Suszone na słońcu pomidory i czosnek-Crusted Rack of Lamb.

Instrukcje

1
W mini robocie kuchennym połącz czosnek, rozmaryn i oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a całość natrzeć olejem czosnkowo-rozmarynowym. Ustaw stojaki tłuszczu stronie się na dużym blasze do pieczenia obręczy i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Jagnięcinę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 minut. Obróć stojaki i piecz przez 10 minut dłużej, aby uzyskać średnio rzadkie mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przenieś Stojaki na deskę do rzeźbienia, ustaw je w pozycji pionowej i pozostaw na 10 minut.
5
Wyrzeźbić stojaki między żebrami i przenieść na talerze.
6
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn