Garlic Butternut Bisque to bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne hor d ' oeuvre. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 21g tłuszczu i w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, cebulek czosnku, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Butternut Bisque, Butternut Bisque, oraz Butternut Bisque.
Instrukcje
1
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2
Odetnij wierzchołki żarówek; posmaruj olejem. Zawiń każdy w wytrzymałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do zmiękczenia. Ochłodzić 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W międzyczasie w holenderskim piekarniku podsmaż cebulę, marchewkę i seler na 1/2 szklanki masła do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodaj dynię, bulion i 2 łyżki szałwii. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 25-30 minut lub do miękkości dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Wyciśnij zmiękczony czosnek do małej miski; rozgnieć widelcem. Wymieszaj z mieszanką do squasha. Lekko ostudzić. Puree z dyni partiami w blenderze; wróć na patelnię. Dodaj 1/2 szklanki śmietany, sól i pieprz oraz pozostałe masło; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju