Gardłosz Pomarańczowy Z Estragonem I Warzywami
Gardłosz pomarańczowy z estragonem i warzywami wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.72 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 616 kalorii, 9g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, olej canolan, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Gardłosz pomarańczowy z estragonem i warzywami, Gardłosz Atlantycki, oraz Gardłosz Atlantycki Veracruz.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i szybko gotować warzywa (około 2-3 minut na średnim ogniu).Weź cztery duże kawałki folii aluminiowej.
Umieść po jednym kawałku ryby na każdej.Top z 1/2 łyżki masła, 1/4 warzyw i 1/4 estragonu.Powtórz dla innych kawałków.Owinąć szczelnie i umieścić na grillu.Grillować na średnim ogniu przez 12-18 minut. Otwórz ostrożnie, ponieważ para może być bardzo gorąca.