Gardłosz pomarańczowy z ciepłą sałatką pomidorową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Gardłosz Atlantycki z ciepłą sałatką z pomidorów może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz filety gardłosza pomarańczowego, pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gotowany Gardłosz Pomarańczowy w sosie pomidorowo-ziołowym, Gardłosz Atlantycki, oraz Gardłosz Atlantycki Amandyna.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Wlać 1/2 mieszaniny octu do dużej wytrzymałej plastikowej torbie zip-top; dodać ryby. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 30 minut, obracając worek od czasu do czasu.
Połącz pomidora, zieloną cebulę i pietruszkę w dużej misce. Pozostałą mieszaninę octu wymieszać z mieszaniną pomidorową. Odstawić.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Za pomocą łyżki szczelinowej, łyżka mieszaniny pomidorów równomiernie na rybach, zastrzegając mieszaninę octu. Broil 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Umieścić filety na poszczególnych talerzach do serwowania; łyżka 1 łyżka reserved mieszaniny octu na każdym filecie.