Gardłosz Pomarańczowy W Sosie Grzybowym

Gardłosz Pomarańczowy W Sosie Grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gardłosza pomarańczowego w sosie grzybowym. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, przyprawiona bułka tarta, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gardłosz pomarańczowy z sosem tatarskim, Gardłosz pomarańczowy z sosem z czerwonej papryki, oraz Gardłosz pomarańczowy z sosem koperkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średnim rondlu pokrytym natryskiem na średnim ogniu, gotować i mieszać grzyby i cebulę około 4 protokół. Doprawić pieprzem cytrynowym, włoską przyprawą, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia około 10 minut. Dokładnie wymieszać z jogurtem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
4
Każdy filet gardłosza pomarańczowego ułożyć na przygotowanej patelni na około 2 łyżkach mieszanki grzybowej. Top filety z pozostałą mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gardłosz AtlantyckiGardłosz Atlantycki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem. Doprawić papryką i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSos
Magazyn