Gardłosz Pomarańczowy W Sosie Grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gardłosza pomarańczowego w sosie grzybowym. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, przyprawiona bułka tarta, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gardłosz pomarańczowy z sosem tatarskim, Gardłosz pomarańczowy z sosem z czerwonej papryki, oraz Gardłosz pomarańczowy z sosem koperkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i pokryć sprayem do gotowania.
W średnim rondlu pokrytym natryskiem na średnim ogniu, gotować i mieszać grzyby i cebulę około 4 protokół. Doprawić pieprzem cytrynowym, włoską przyprawą, pieprzem i solą.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia około 10 minut. Dokładnie wymieszać z jogurtem i parmezanem.
Każdy filet gardłosza pomarańczowego ułożyć na przygotowanej patelni na około 2 łyżkach mieszanki grzybowej. Top filety z pozostałą mieszaniną grzybów.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem. Doprawić papryką i udekorować natką pietruszki.