Gardłosz Atlantycki ze słodką i ostrą papryką i małżami Manila
Gardłosz Atlantycki ze słodką i ostrą papryką i małż Manila może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 48g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 6,73 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, małże z Manili, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gardłosz Atlantycki ze słodką i ostrą papryką i małżami Manila, Małże Manila w czosnku i piwie, oraz Grillowane małże Manila z cytrynowym masłem ziołowym.
Instrukcje
1
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać rybę na patelnię i gotować 2 minuty z każdej strony, ostrożnie przenieść na talerz cienką łopatką i luźno przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni, a następnie dodaj czosnek, cebulę, czerwoną paprykę i posiekaną ostrą paprykę. Warzywa doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Saute 5 minut, często mieszając.
7
Dodać pomidory i gotować 1 minutę więcej. Deglaze patelni wina i przynieść kroplówki z drewnianą łyżką. Przełóż rybę z powrotem na patelnię i dodaj małże manila. Przykryć patelnię i zmniejszyć ogień, aby gotować. Gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manila Małże
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Posypać pietruszką ryby i małże i wyrzucić nieotwarte małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podawać ryby i małże na łóżku z pomarańczy i migdałów kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Orzechy tostujemy na dnie średniego rondla na średnim ogniu.
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Dodać bulion i olej, przykryć garnek i podgrzać; doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Natychmiast zdjąć garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Dodajemy kuskus, skórkę pomarańczową i natkę pietruszki, następnie mieszamy. Przykryć i odstawić kuskus 5 minut. Puch ugotowany kuskus widelcem i wrzucić z prażonymi migdałami. Ciekawostka: pomarańcze pokroić w plasterki i podawać po obiedzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Skórka Pomarańczowa
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji