Gardłosz Atlantycki W Stylu Śródziemnomorskim

Gardłosz Atlantycki w stylu śródziemnomorskim może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 942 kalorie, 132g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 22,86 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oregano, cebulę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gardłosz Atlantycki W Stylu Śródziemnomorskim, Pieczony Gardłosz Śródziemnomorski, oraz Pieczony Gardłosz Pomarańczowy W Stylu Włoskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią.Lekko spryskaj folię nieprzywierającym sprayem.Przyprawiamy ryby po obu stronach koszerną solą i świeżo zmielonym pepper.In w średniej misce połącz fetę, śmietanę, czerwoną cebulę, czosnek, kapary, pomidory, skórkę cytrynową i oregano i mieszaj, aż dokładnie połączysz.
W razie potrzeby dodać wino do mieszanki sera feta.Ułóż rybę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, około 10-12 protokół.