Gardłosz Atlantycki
Uduszony Gardłosz Atlantycki jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 20g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sok z cytryny, liście majeranku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Gardłosz Atlantycki, Gardłosz Atlantycki, oraz Gardłosz Atlantycki Veracruz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w płytkim szklanym naczyniu.
Wymieszać sok z cytryny i olej z orzechów włoskich; zalać rybą. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 1 godzinę.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Ryby odcedzić; wyrzucić marynatę.
Rybę posypać majerankiem i solą.
Umieść rybę na folii aluminiowej lub pergaminie o długości od 12 do 15 cali. Top z pomidorami, papryką i cebulą. Owinąć ryby w folię, szczelnie uszczelniając.
Piec około 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.