Garden Veggie Lasagne

Garden Veggie Lasagne
Garden Veggie lasagne może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Za $1.69 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 459 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera ricotta, ząbków czosnku, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek śmietankowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna Ogrodowa, Garden Veggie Frittata, oraz Garden Veggie Hummus Dip dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść pierwsze dziewięć składników w dużej misce; wrzucić do pokrycia. Ułóż na dwóch natłuszczonych blachach do pieczenia 15x10x1.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 10-15 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
W międzyczasie w holenderskim piekarniku podsmaż grzyby, cebulę i czosnek na oleju do miękkości. Dodaj pozostałe składniki sosu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
W dużej misce połącz składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż 1 szklankę sosu do natłuszczonego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Ułóż jedną trzecią makaronu, jedną trzecią mieszanki sera ricotta, połowę warzyw, jedną trzecią pozostałego sosu i jedną trzecią mieszanki sera; powtórz. Na wierzch z pozostałym makaronem, mieszanką ricotty, sosem i mieszanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Przykryj i piecz 35-40 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Odstaw na 15 minut przed cięciem.

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane grzyby portobellodrobno posiekane grzyby portobello4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże brokuły floretsświeże brokuły florets2kgspuszki) pokruszone pomidorypuszki) pokruszone pomidory2largesmarchew, juliennedmarchew, julienned2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony2Batoniki toffi HeathGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1jajko, lekko pobitejajko, lekko pobite2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki rozdrobnione włoski ser mieszankafiliżanki rozdrobnione włoski ser mieszanka3Batoniki toffi HeathPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska12no-cook lasagne noodlesno-cook lasagne noodles591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnycebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejsłodka czerwona papryka, juliennedsłodka czerwona papryka, julienned2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia, pokrojona po przekątnej 1/4 cala. grubycukinia, pokrojona po przekątnej 1/4 cala. gruby

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor. Wyraźne nuty truskawek, malin, przypraw i wanilii wyróżniają się na nosie. Wino jest miękkie i otacza podniebienie; właściwa równowaga między kwasowością a taninami pozostawia przyjemny i trwały posmak w ustach.Mieszanka: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia32
Magazyn