Garden Harvest Jambalaya
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu kreolskich przepisów, więc wypróbuj Jambalayan Garden Harvest. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Ogórki ogrodowe do zbioru, Garden Harvest Chili, oraz Garden Harvest Moussaka.
Instrukcje
Pomidory rdzeniowe. Posiekać 1 pomidora i pokroić drugi.
Łodyga, nasiona i grubo posiekać paprykę.
Kalarepę obrać i pokroić w 1/2 cala kawałki.
Wykończyć końce z marchwi, cukinii i fasoli.
Marchew pokroić na pół wzdłuż, a następnie na 2-calowe kawałki. Ćwiartka cukinii wzdłuż, a następnie pokroić na 2-calowe kawałki.
Fasolę pokroić na 2-calowe kawałki. Posiekaj cebulę.
W 6-do 8-Quart patelni na średnim ogniu, wymieszać olej, cebula, i czosnek od czasu do czasu, aż cebula kuleje, o 4 protokół.
Wymieszać z posiekanym pomidorem, papryką, kalarepą, marchewką, cayenne i pieprzem. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż kalarepa będzie ledwo miękka po przekłuciu, około 10 minut.
Wymieszać z ryżem i bulionem i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest prawie przetargu do gryzienia, o 20 protokół.
Dodać cukinię i fasolkę szparagową; dusić, przykryte, tylko do momentu, gdy fasola będzie miękka po przekłuciu, 7 do 10 minut dłużej.
Łyżka na talerz i top z plasterkami pomidora.