Gardein" kurczak " Scaloppini z sosem Sake Shiitake, pędy grochu i Udon makaron ciasta

Gardein" kurczak " Scaloppini z sosem Sake Shiitake, pędy grochu i Udon makaron ciasta jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1327 kalorii, 84g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 20,01 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, Faux kurczaka zapasów, gardein piersi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Udon Noodle Wok z sosem orzechowym, Wegetariańska miseczka z makaronem Udon z pikantnym sosem orzechowym, oraz Łosoś Sezamowy Z Grzybami Shiitake I Pędami Grochu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto z makaronem udon: Rozgrzej piekarnik do 93°.
Wyjmij plastik z makaronu, utrzymując makaron szczelnie zapakowany. Używając 3-calowego okrągłego noża lub formy pierścieniowej, Wytnij jedną rundę makaronu z każdego opakowania.
Umieść dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu.
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Dodaj olej i podgrzewaj przez 30 sekund, uważając, aby nie palił. Spowoduje to powstanie efektu nieprzywierającego.
Dodać ciasta z makaronem i smażyć, aż rumiane i chrupiące z obu stron, przyprawy z solą i pieprzem, jak gotować, o 3 protokół na stronę.
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzać.
Zrobić kurczaka: spłaszczyć piersi Gardein ręką do 1/2 cala grubości, a następnie pokroić każdy na 3 kawałki. Doprawić solą i pieprzem, następnie zagotować w mące.
Wytrzyj patelnię, której użyłeś do ciast z makaronem i dodaj 2 łyżki oleju.
Ogrzać na średnim ogniu, następnie dodać kawałki Gardein i gotować, aż rumiane, o 3 protokół z każdej strony.
Wyjąć na talerz i odstawić.
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju, podgrzać na średnim ogniu, następnie dodać grzyby i gotować przez 3 do 4 minut, często mieszając, aż zmiękną. Deglaze patelnię z sake i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 2 do 3 protokół.
Dodać bulion i gotować jeszcze przez 2 minuty.
Wyjąć z ognia i ubijać w równowadze Ziemi 1 łyżkę na raz, stale ubijając, aby sos nie oddzielił się. Wymieszać ze szczypiorkiem. Powrót Gardein na patelnię i wrzucić do herbu z sosem. Przykryj, aby utrzymać ciepło podczas robienia pędów grochu.
Umieść średnią patelnię na średnim ogniu.
Spód posypać szczyptą soli i podgrzewać przez 1 minutę.
Dodaj olej i podgrzewaj przez 30 sekund, uważając, aby nie palił.
Dodać czosnek i smażyć przez 30 sekund.
Dodaj bulion i pędy grochu i smażyć przez 3 do 5 minut, aż zwiędną.
Umieść ciasto z makaronem na środku każdego talerza. Top każde ciasto z łyżką pędów grochu, a następnie góry pędy grochu z 3 kawałki Gardein. Łyżka trochę sake i sosu grzybowego na Gardein i skropić go wokół talerza.
Udekorować mikrogranulkami i podawać natychmiast.
Gotowane (nie suszone) makarony udon są dostępne w plastikowych opakowaniach w chłodni azjatyckich sklepów spożywczych. Niektóre są sprzedawane w torebkach po 3 pojedyncze porcje z kopertą przypraw, które nie będą używane w tym przepisie.
Od świadomego kucharza: pyszne bezmięsne przepisy, które zmienią sposób jedzenia przez Tal Ronnen. © 2009 by Tal Ronnen and Melcher Media. Zdjęcia Lindy Long. Published by William Morrow, an imprint of Harper