Gardłosz Atlantycki z bułką tartą Gremolada

Gardłosz pomarańczowy z bułką tartą gremolada może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 361 kalorii, 39g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $6.7 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, filety gardłosza pomarańczowego, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Małże z bułką tartą z skórką pomarańczową i anielskimi włosami, Gardłosz Atlantycki, oraz Sosny Gardłosz Atlantycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety gardłosza pomarańczowego doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Umieścić filety rybne w naczyniu do pieczenia szkła lub stali nierdzewnej i dodać wino i 1/4 szklanki oleju do naczynia.
Piec ryby, aż tylko gotowe, o 12 protokół 3/4-cala-grube filety.
Tymczasem, na małej patelni, toast bułkę tartą na małym ogniu, mieszając, aż będą jasnobrązowe i pachnące, o 4 protokół. Wymieszać czosnek, skórkę cytrynową i natkę pietruszki i gotować 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/8 łyżeczki każdej soli i pieprzu oraz pozostałe 2 łyżki oleju.
Przenieś rybę na talerze.
Posypać bułką tartą i łyżką soki na patelni wokół ryby.
Alternatywy dla ryb: każda łagodna ryba o białym mięsie będzie tu równie dobrze działać. Spróbuj filetów z flądry, soli, szczupaka lub suma.
Odmiana: Gardłosz Atlantycki z pomarańczą Gremolada bułka tarta: startą skórkę z 1/2 pomarańczy zastąpić skórką cytrynową w mieszaninie bułki tartej.
Rekomendacja win: jedno z nowych, czystych jak gwizdek białych win z Hiszpanii lub południa Francji ładnie komponuje się z śródziemnomorskimi smakami czosnku i oliwy z oliwek. Poszukaj hiszpańskiego albario lub Ctes de Gascogne z Francji.