Garbanzo Stir-Fry
Garbanzo Stir-Fry może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli garbanzo, grzyby, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj z oregano, bazylią, czosnkiem i pieprzem.
Dodaj fasolę garbanzo i cukinię, dobrze mieszając do herbu z olejem i ziołami. Gotować, pod przykryciem, przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać w grzyby i kolendry, i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Umieść posiekanego pomidora na wierzchu mieszaniny. Przykryj i pozwól pomidorom parować przez kilka minut, ale nie pozwól, aby stały się sypkie.