Garbanzo-Pitas Warzywny

Garbanzo-Pitas Warzywny
Garbanzo-warzywne Pitas to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbka czosnku, oliwki kalamatan, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Garbanzo Bean Pitas, Śródziemnomorskie Pitas Warzywne, oraz Warzywny Gulasz Garbanzo Z Kuskusem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wymieszać kiełki fasoli i kolejne 7 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
3
Rozłóż mieszankę fasoli garbanzo równomiernie na okrągło chleba. Na wierzchu wymieszać kiełki fasoli i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn