Garam Masala prażone orzeszki ziemne może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 5483 kalorii, 246g białka, oraz 473G tłuszczu na porcję. Na 10,87 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól morską, pieprz, mielony kardamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj garam masala, jak zrobić proszek garam masala w domu, Pieczona Dynia, Jabłko Galan I Zupa Garam Masala, oraz Zupa z pieczonej dyni z jabłkami i Garam Masala dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.