Garam Masala Deviled Eggs
Przepis Garam Masala Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka jalapeño chile, chutney z mango, jajka na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Garam Masala Deviled Eggs, garam masala, jak zrobić proszek garam masala w domu, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skorupki jaj, następnie przeciąć na pół wzdłuż.
Żółtka przełożyć do małej miski i zacieru widelcem.
Wymieszać z majonezem. Mieszać w cebuli, jalapeño, chutney, i garam masala. Doprawić solą i pieprzem.
Łyżka żółtka wymieszać na białka. Wierzch obficie z posiekaną rzodkiewką . (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce.)
Dostępne w większości supermarketów, chutney mango różni się znacznie pod względem jakości i smaku według marki. Polecamy chutney Trader Joe. Garam masala jest dostępny w sekcji przypraw wielu supermarketów i na rynkach indyjskich.