Ganache I
Ganache I jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1231 kalorii, 11g białka, oraz 98 g tłuszczu. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 122 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ganache:: Ganache glazura, nadzienie i lukier, Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, oraz Ganache.
Instrukcje
Czekoladę pokroić na małe kawałki i umieścić w dużej misce ze stali nierdzewnej.
W dużym rondlu o wysokich bokach rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się gotować. W tym momencie krem będzie chciał się zagotować, więc miej na niego oko! Natychmiast wyjąć z ognia i zalać posiekaną czekoladą.
Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w lodówce. Ganache można podgrzać w misce ze stali nierdzewnej na gorącej, ale nie wrzącej wodzie.