Ganache I

Ganache I
Ganache I jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1231 kalorii, 11g białka, oraz 98 g tłuszczu. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 122 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ganache:: Ganache glazura, nadzienie i lukier, Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, oraz Ganache.

Instrukcje

1
Czekoladę pokroić na małe kawałki i umieścić w dużej misce ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
W dużym rondlu o wysokich bokach rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się gotować. W tym momencie krem będzie chciał się zagotować, więc miej na niego oko! Natychmiast wyjąć z ognia i zalać posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w lodówce. Ganache można podgrzać w misce ze stali nierdzewnej na gorącej, ale nie wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn