Game Pie

Game Pie
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 236g białka, 202g tłuszczu, oraz w sumie 3701 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $24.91 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brzuch wieprzowy, woda, liście laurowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij filety z piersi ptaków i połącz nogi usuwając mięso z kości. Dziczyznę pokroić w plastry o grubości 1 cm i umieścić całe mięso z wyjątkiem mielonego mięsa wieprzowego i boczku w dużej misce. Zarezerwuj wszystkie ozdoby i kości dla zapasów gry.Zrobić marynatę przez lekko kruszenia pieprzu, goździki i mace i posypać je na mięso. Następnie dodaj resztę składników marynaty do mięsa w misce.Dobrze wymieszaj, przykryj miskę folią spożywczą / folią plastikową i włóż do lodówki na 12 godzin lub przez noc do marynowania.Cebulę lub szalotkę i marchew obrać, cebulę pokroić w ćwiartki (lub szalotki na pół) i marchew pokroić na około 3 cm kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
DziczyznaDziczyzna
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść kości i ozdoby do dziczyzny w dużym garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystko, dodaj do garnka wszystkie inne składniki wywaru z wyjątkiem żelatyny. Doprowadzić wywar do wrzenia, a następnie obrócić go do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, odtłuszczając wszystkie spienione zanieczyszczenia, które unoszą się na powierzchnię za pomocą kadzi lub łyżki.Gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.Po 2 godzinach odcedzić wywar przez drobne sito do innego garnka i zredukować ciecz, gotując ją do czasu, aż zostanie 500 ml wywaru. Zastrzegamy ten wywar na później, będzie on używany do wlewania do ciasta po ugotowaniu.Zrób ciasto z gorącą wodą, używając ilości wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odciąć około 1/3 ciasta, zawinąć to z powrotem w folię spożywczą / folię i zarezerwować na później (to stanie się pokrywką ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Resztę ciasta rozwałkować na grubość ok. cm.Nasmaruj wnętrze 22-centymetrowej puszki z wyjmowaną podstawą i umieść rozwałkowane ciasto wewnątrz puszki. Uformować boki tak, aby było gładkie i równomierne, odciąć nadmiar ciasta, a następnie odstawić do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Rozgrzej piekarnik do 190c i umieść blachę do pieczenia na środkowej półce, aby się nagrzać.Po upływie 30 minut wyjmij z lodówki wyłożoną puszkę ciasta i marynowaną grę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Połówkę mielonej wieprzowiny ułożyć na dnie ciasta, a następnie zacząć układać marynowaną dziczyznę i boczek w cieście, wycierając mięso z przypraw i ziół. Doprawić każdą warstwę gry solą i pieprzem. Kolejność, w której warstwy to naprawdę nie ma znaczenia, ale chodzi o to, aby zobaczyć określone alternatywne warstwy gry w każdym kawałku gotowanego ciasta.Gdy ciasto jest wypełnione, rozwałkuj zarezerwowane ciasto na pokrywkę na grubość Około cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Obrzeże nadziewanego ciasta posmarować wodą tak, aby było wilgotne, następnie położyć na nim pokrywkę ciasta i odciąć nadmiar ciasta ostrym nożem. Zaciśnij krawędzie, aby były szczelnie zamknięte.Zrób dziurę w środku ciasta, aby para mogła uciec. Jeśli tak wybierzesz, z pozostałym ciastem możesz wykonać dekoracje na wierzch ciasta, czy to liście i jagody, abstrakcyjne kształty, autoportret lub przedstawienie Josepha Turnersa erupcja Wezuwiusza 1817 olej na płótnie. To oczywiście zależy od tego, ile masz czasu. Zdecydowaliśmy się przesadzić z każdą maszynką do ciasta, jaką mogliśmy znaleźć.Gdy projekt zostanie wykonany, wykonaj glazurę jajeczną, mieszając żółtko z wodą w małej filiżance i za pomocą pędzla do ciasta pomaluj ją na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Wstaw ciasto do piekarnika na 20 minut.Podgrzać do 150c i piec przez kolejne 30 minut.Następnie wyjmij ciasto z piekarnika i wyjmij je z puszki, wyszczotkuj zewnętrzną stronę ścianek ciasta z pozostałym myciem jajecznym, Przywróć do piekarnika i piecz przez kolejne 30 minut. Jeśli wierzch zaczyna być zbyt brązowy, umieść kawałek folii na wierzchu ciasta, błyszczący bok do góry.Wyjmij ciasto z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.Gdy ciasto jest w temperaturze pokojowej przygotować galaretkę. Ogrzej zapas gry, aby był gorący, ale nie gotujący się, a następnie usuń go z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Umieść liście żelatyny w zimnej wodzie na 5 minut, aby stały się miękkie, następnie wyciśnij żelatynę z nadmiaru wody i włóż do wywaru, mieszając, aby rozpuścić żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Wywar przelać przez drobne sito do dzbanka.Używając lejka lub bańki, wlej ciepły wywar przez otwór w górnej części ciasta, aż ciasto będzie pełne. Odczekaj 10 minut, a następnie uzupełnij, aby ciasto było naprawdę wypełnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BasterBaster
LejekLejek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
11
Wstawić ciasto do lodówki na noc tak, aby galaretka ustawiła się wewnątrz ciasta.Następnego dnia pokroić ciasto i podawać. Gorąco polecamy je zjeść z chutney figową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu

Składniki

250opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeboczek wędzonyboczek wędzony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz czarnypieprz czarny10pieprz czarnypieprz czarny150opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeŻółta cebula, drobno posiekanaŻółta cebula, drobno posiekana1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone4świeże liście lauroweświeże liście laurowe6liścieżelatynażelatyna300opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeperliczka lub kurczakperliczka lub kurczak10jagody jałowca lekko rozgniecionejagody jałowca lekko rozgniecione1ostrze maczugiostrze maczugi1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomieszana przyprawamieszana przyprawa250opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecebula lub szalotkacebula lub szalotka3paskiskórka pomarańczowaskórka pomarańczowa500opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekuropatwakuropatwa850opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeimbir konserwowanyimbir konserwowany670opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemąka pszennamąka pszenna500opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielony brzuch wieprzowymielony brzuch wieprzowy1001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino porto lub czerwonewino porto lub czerwone1501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino porto lub czerwonewino porto lub czerwone10opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1sprig2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku100opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolonemasło niesolone3krewetki i żyłkiKości i ozdoby z gryKości i ozdoby z gry500opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedziczyznadziczyzna11 łyżka suszonego oreganozimna wodazimna woda2litry1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny3501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny3całe jajacałe jaja235opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesmalecsmalec
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia66
Magazyn