Gambas au Beurre d ' Escargot
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Gambas au Beurre D ' Escargot może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szalotka, jumbo shell-na krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 84 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gambas Al Ajo, Gambas al Ajillo, oraz Gambas Al Ajillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić Beurre D ' Escargot: w misce, wymieszać wszystkie składniki, aż dokładnie wymieszać. Możesz użyć robota kuchennego, ale nie przesadzaj, bo straci swoją konsystencję.
Rozgrzej piekarnik do 232°. ostrym nożem lub nożycami, Motyl (split) krewetki i usunąć żyłę, ale pozostawić krewetki w muszli.
Umieść skorupę krewetki w dół w naczyniu zapiekanym. Przykryj je Beurre D ' Escargot.
Umieścić naczynie w nagrzanym piekarniku, aż krewetki są gotowane przez, O 8 protokół.