Galaretkowy deser plażowy

Galaretkowy deser plażowy
Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 219 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sugerowane dekoracje, posypki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 409 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj JELL-O Jewels deser, Tęczowe galaretki deserowe plastry, oraz Galaretka żelatynowa deser jagodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 szklanki okruchy opłatka i masła w 13x9-calowy naczynia; naciśnij na dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
2
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy i cukier. Delikatnie wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozprowadzić na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatyny w oddzielnej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj wystarczającą ilość kostek lodu do zimnej wody, aby odmierzyć 2 szklanki; wymieszać z żelatyną, aż lód się stopi. Przechowywać w lodówce 5 min. lub do momentu, aż żelatyna lekko zgęstnieje. Łyżka na warstwę twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Tuż przed podaniem rozłóż pozostały chłodny bicz na deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Posypać okruchami wafli i posypać wodą i piaskiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Dodaj dekoracje zgodnie z życzeniem, aby przypominały zdjęcie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn