Galaretki Z Masłem Orzechowym

Galaretki Z Masłem Orzechowym
Galaretki z masłem orzechowym to Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, sok z cytryny z 1 cytryny, galaretka winogronowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Masło Orzechowe I Galaretki, Masło orzechowe i galaretki, oraz Batony z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku galaretki: delikatnie wycisnąć winogrona ze skórek, umieszczając winogrona w dużym rondlu lub garnku o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Skórki przełożyć do blendera z połową cukru i zgrubnie zmiksować, następnie dodać do garnka wraz z resztą cukru i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Umieść na średnim ogniu i delikatnie gotuj przez około dziesięć minut, aby rozpuścić cukier i zmiękczyć winogrona, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Zeskrobać do blendera i dokładnie zmiksować, a następnie wcisnąć z powrotem do garnka przez sitko o drobnych oczkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Umieść mały biały talerz w zamrażarce. Powrót mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, stale mieszając, aż gruby, 10 do 15 minut. Test na doneness upuszczając trochę dżemu na zamrożonym talerzu i zamrażając przez jedną minutę, a następnie szturchając. Jeśli cieknący, zachować gotowanie, testowanie co 2 minuty lub tak, aż zestaw. Natychmiast wyjąć z garnka i zeskrobać do średniej miski do mieszania, a następnie schłodzić nad łaźnią lodową lub w lodówce. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 tygodni po schłodzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Jeśli chcesz grube paski cakey, masło i mąka 8-przez 8-calowe naczynie do pieczenia; dla cieńszych, szybszych barów, masło 9-przez 13-calowy blacha do pieczenia. Blachy do pieczenia linii z pergaminem, pozostawiając zwis na obu końcach. Odstawić przygotowaną patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W średniej misce ubij masło z cukrami, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ubij jajka, następnie waniliowy i masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Mąkę, proszek do pieczenia i orzeszki ziemne połączyć w średniej misce i ubijać do połączenia. Suche składniki złożyć na ciasto, a następnie równomiernie rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Aby uzyskać równomierny wzór szewronu, włóż galaretkę do worka lub plastikowej torby i wytnij końcówkę, a następnie ułóż kilka cienkich linii dość blisko siebie na powierzchni ciasta. Przeciągnij nóż parowania przez linie, naprzemienne Kierunki. W przypadku przypadkowych zawirowań, łyżka kulek galaretki równomiernie na powierzchni ciasta i zawirować nożem do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Na płytkiej patelni piec 20-30 minut, obracając raz w połowie pieczenia. W przypadku mniejszej, głębszej patelni musisz piec przez co najmniej godzinę, obracając się co 20 minut. Batony są w pełni pieczone, gdy szpikulec lub nóż do parkowania włożony do środka wychodzi z zaledwie kilkoma okruchami, które nie powinny być mokre, ale nadal będą lepkie. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Dla szybszego usuwania i porządniejszego krojenia, umieść w lodówce, aby schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc. Aby pokroić płytkie pręty, wyciągnij z patelni przez zwis pergaminowy i umieść na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Cięcie czystym nożem szefa kuchni. W przypadku grubszych prętów obróć na deskę do krojenia, a następnie odwróć i pokrój czystym nożem szefa kuchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje9
Ocena Zdrowia5
Magazyn