Galaretki Malinowo-Granatowe
Galaretki malinowo-granatowe wymagają ok. 15 minut od początku do końca. Na 42 grosze za porcję, dostajesz przyprawę, która serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 105 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, wody, soku z granatów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Galaretki z żurawiną i granatem, Klementynki, Granaty I Galaretki Z Marakuji, oraz Galaretki Żurawinowo-Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać niesmakowaną żelatynę wodą w małej misce; odstawić 1 min.
Wymieszać 1/4 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej w średnim rondlu. Stopniowo ubijaj sok i niesmakowaną żelatynę aż do wymieszania. Zagotować na średnim ogniu; gotować 5 min., ciągle mieszając.
Dodać suche mieszanki żelatynowe; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do patelni z bochenkiem o wymiarach 9x5 cali rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Pokroić na 24 kawałki. Przed podaniem zalać pozostałym cukrem.