Galaretki czekoladowo-pomarańczowe pająk

Galaretki czekoladowo-pomarańczowe pająk
Need a bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i pierwotna przyprawa? Czekoladowe pomarańczowe galaretki pająka mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 62 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jeśli masz gładki sok pomarańczowy, żelatynę, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Galaretki pomarańczowo-żurawinowe-całkowicie naturalne i rafinowane bez cukru, Espresso i galaretki czekoladowe, oraz Galaretki klonowe w czekoladzie z orzechami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać sok pomarańczowy na średniej wielkości patelni, aż prawie się zagotuje. Zalać żelatynę zimną wodą i pozostawić na 5 minut, aż stanie się gąbczasta i zmięknie. Wycisnąć nadmiar wody. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać żelatynę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Niech mieszanina ostygnie trochę, a następnie podzielić między 10 serwujących potraw.
3
Wstawić do lodówki na co najmniej 5 godzin lub najlepiej na noc.
4
Przykryć blachę do pieczenia z pergaminem do pieczenia. Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej (1-2 minuty powinno to zrobić) lub w misce ustawionej na małej patelni z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Roztopioną czekoladę wlać do małej torebki zamrażarki. Zrób worek rurowy, odcinając mały kawałek jednego rogu. Teraz wykop 10 kształtów pajęczyny na pergaminie do pieczenia: wykop okrąg z mniejszym okręgiem wewnątrz, następnie wykop linie wychodzące ze środka jak szprychy koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
Wstaw czekoladowe pajęczyny do lodówki, aby utwardziły się. Tuż przed podaniem ostrożnie obrać każdą pajęczynę z pergaminu i położyć na galaretce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn