Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa

Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj galaretki żurawinowo-pieprzowej. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 72 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, jabłko granny smith, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa, Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa (Na Gorąco), oraz Galaretka z żurawiną-ostra papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Świeże żurawiny, galaretki, jabłka, cukier, woda i pokruszony czerwony pieprz zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 10 do 15 minut lub aż żurawina zacznie pękać i mieszanina zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia i wymieszać ze słodzoną suszoną żurawiną. Całkowicie schłodzić (około 45 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona Słodzonażurawina Suszona Słodzona
3
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i schłodzić 8 godzin przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn