Galaretka Z Macy Cytrynowo-Kokosowej
Lemon-Coconut Maca Jelly Roll może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Jeśli masz białka jaj, sól, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Granola Z Macy Kokosowej, Jelly Roll, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szczotka obramowane 11-na-17-calowy blachy do pieczenia z olejem roślinnym i linii z pergaminem. Posmaruj pergamin i pył skrobią ziemniaczaną, usuwając nadmiar.
Rozłóż kokosa na oddzielnej blasze do pieczenia; piec do lekko tosty, o 8 protokół.
Ochłoń. Drobno zmielić wszystko, ale 1/4 szklanki kokosa w robocie kuchennym; dodać mączkę Macy i procesu, aż drobno zmielone.
Przenieść do dużej miski i wymieszać skrobię ziemniaczaną i sól.
Połączyć 1/4 szklanki oleju roślinnego ze skórką z cytryny i sokiem w misce; odstawić.
Umieścić jaja w skorupkach w misce i przykryć gorącą wodą z kranu; odstawić 5 minut. Rozbij jajka w misce, dodaj granulowany cukier i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż do połączenia, 1 minutę. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i beat aż gruby i puszysty, 12 minut. Złóż mieszaninę jajek do mieszanki mączki Macy za pomocą gumowej szpatułki, aż do połączenia. Mieszać w mieszaninie olej cytrynowy, aż tylko połączone.
Rozłóż ciasto na blasze do pieczenia; piec, aż ciasto będzie złoty i sprężyny z powrotem po naciśnięciu, 18 do 20 protokół.
Przenieść do stojaka i ostudzić 5 minut na patelni; uruchomić nóż wokół krawędzi ciasta poluzować.
Odkurz ręcznik kuchenny cukrem cukierniczym i odwróć ciasto na ręcznik. Odklej pergamin. Zaczynając od długiej strony, ostrożnie zwinąć ciasto, używając ręcznika, aby ci pomóc. Owinąć ręcznik szczelnie wokół walcowane ciasto i ostudzić całkowicie, o 15 protokół.
W żaroodpornej misce umieścić białka, cukier granulowany, skórkę z cytryny i sok oraz sól. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą( nie pozwól miski dotknąć wody); ubijaj, aż cukier się rozpuści, 3 minuty.
Wyjmij miskę z patelni i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż będzie gruba, błyszcząca i chłodna, od 3 do 5 minut.
Złóż ciasto: rozwiń schłodzone ciasto i rozłóż dżemem malinowym. Przełożyć ciasto, przykryć lukrem i top z zastrzeżone 1/4 Puchar kokosa.