Galaretka Z Macy Cytrynowo-Kokosowej

Galaretka Z Macy Cytrynowo-Kokosowej
Lemon-Coconut Maca Jelly Roll może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Jeśli masz białka jaj, sól, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Granola Z Macy Kokosowej, Jelly Roll, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szczotka obramowane 11-na-17-calowy blachy do pieczenia z olejem roślinnym i linii z pergaminem. Posmaruj pergamin i pył skrobią ziemniaczaną, usuwając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Rozłóż kokosa na oddzielnej blasze do pieczenia; piec do lekko tosty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ochłoń. Drobno zmielić wszystko, ale 1/4 szklanki kokosa w robocie kuchennym; dodać mączkę Macy i procesu, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przenieść do dużej miski i wymieszać skrobię ziemniaczaną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połączyć 1/4 szklanki oleju roślinnego ze skórką z cytryny i sokiem w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieścić jaja w skorupkach w misce i przykryć gorącą wodą z kranu; odstawić 5 minut. Rozbij jajka w misce, dodaj granulowany cukier i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż do połączenia, 1 minutę. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i beat aż gruby i puszysty, 12 minut. Złóż mieszaninę jajek do mieszanki mączki Macy za pomocą gumowej szpatułki, aż do połączenia. Mieszać w mieszaninie olej cytrynowy, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż ciasto na blasze do pieczenia; piec, aż ciasto będzie złoty i sprężyny z powrotem po naciśnięciu, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przenieść do stojaka i ostudzić 5 minut na patelni; uruchomić nóż wokół krawędzi ciasta poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Odkurz ręcznik kuchenny cukrem cukierniczym i odwróć ciasto na ręcznik. Odklej pergamin. Zaczynając od długiej strony, ostrożnie zwinąć ciasto, używając ręcznika, aby ci pomóc. Owinąć ręcznik szczelnie wokół walcowane ciasto i ostudzić całkowicie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1
W żaroodpornej misce umieścić białka, cukier granulowany, skórkę z cytryny i sok oraz sól. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą( nie pozwól miski dotknąć wody); ubijaj, aż cukier się rozpuści, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjmij miskę z patelni i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż będzie gruba, błyszcząca i chłodna, od 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Złóż ciasto: rozwiń schłodzone ciasto i rozłóż dżemem malinowym. Przełożyć ciasto, przykryć lukrem i top z zastrzeżone 1/4 Puchar kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Podawać z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
5
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn