Galaretka Rozmarynowa
Galaretka Rozmarynowa to przyprawa, która serwuje 56. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 47 kalorii , 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 13 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Mieszanka cukru, rozmarynu, wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak galaretka z galaretką , smoothie z masłem orzechowym i galaretką oraz galaretka z gruszką i papryczką jalapeño .
Instrukcje
W dużym rondlu połącz wrzącą wodę i rozmaryn; przykryć i odstawić na 15 minut. Odcedzić, zachowując płyn. Jeśli to konieczne, dodaj wodę do pomiaru 1-1/4 szklanki. Wróć płyn do miski; dodać cukier i ocet. Doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, ciągle mieszając.
Dodaj pektynę, mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Zagotuj i mieszaj przez 1 minutę.
Zdejmij z ognia; zebrać pianę.
W razie potrzeby dodaj barwnik spożywczy. Ostrożnie wlej gorącą mieszaninę do gorących, półlitrowych słoików, pozostawiając 1/4 cala. przestrzeń nad głową.
Usuń pęcherzyki powietrza, wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzać przez 10 minut w puszce z wrzącą wodą.