Galaretka Pomarańczowa Candy

Galaretka Pomarańczowa Candy
Galaretka pomarańczowa Candy to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ekstrakt z pomarańczy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukierkowa Galaretka Jabłkowa, Cukierki Z Galaretką Pomarańczową, oraz Orange-Angel Jelly Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia natryskowa 9x5-calowa z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2
Wymieszać pektynę, wodę i sodę oczyszczoną w średnim rondlu. (
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Mieszanina będzie spieniona.)
4
Połącz 1 szklankę cukru i syropu kukurydzianego w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Obie mieszanki gotować na dużym ogniu 4 min. lub do momentu, gdy piana rozrzedzi się z mieszaniny pektyn i mieszaniny cukru dochodzi do pełnego wrzenia toczenia, często mieszając mieszaniny w obu rondelkach. Stopniowo dodawaj mieszaninę pektyn do wrzącej mieszaniny cukru, stale mieszając. Gotować 1 min., ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Zdjąć z ognia. Wymieszaj ekstrakt i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
7
Wlać natychmiast do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Odstawić w temperaturze pokojowej 3 godziny lub do czasu, aż cukierki będą chłodne i jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
9
Pozostały cukier posypać dużą kartką woskowanego papieru. Odwróć cukierki na woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
10
Pokroić cukierki w kwadraty 3/4 cala, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zanurzyć nóż w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Cukierki zwijamy w cukier aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Umieścić w pojedynczej warstwie na stojakach z drutu.
13
Odstawić, odsłonięte, w temperaturze pokojowej przez noc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn