Galaretka Pieprzowa-Pecan Rugelach
Ten wegetariański przepis służy 7 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 8G białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka masła, pekan, galaretka pieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Morelowy Pekan Rugelach, Brzoskwiniowo-Orzechowy Rugelach, oraz Rugelach Żurawinowo-Orzechowy.
Instrukcje
Pulse pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym 3 lub 4 razy lub aż ciasto tworzy kulkę i pozostawia boki miski. Ciasto podzielić na 8 porcji, kształtując każdą w kulkę. Owinąć każdy osobno w folię; schłodzić 1 do 24 godzin.
Gotować galaretkę paprykową w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 2 do 3 minut lub tylko do stopienia.
Rozwałkuj 1 kulkę ciasta w 8-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wyszczotkuj ciasto od 1 do 2 łyżek. roztopioną galaretkę; posypać 2 łyżkami. orzeszki pekan.
Przetnij okrąg na 8 klinów i zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca, tworząc kształt półksiężyca.
Umieść, wskaż boki w dół,na lekko wysmarowanej pergaminem blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałymi kulkami ciasta, galaretką pieprzową i orzechami pekan.
Piec w 375 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Przenieś do stojaków drucianych. Całkowicie schłodzić (30 minut).