Galaretka Jalapeno z " małych słoiczków, dużych smaków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur przypraw, więc dać Jalapeño galaretki z ' małe słoiki, Duże smaki spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Jeśli masz ocet jabłkowy, paprykę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kardamon-dżem śliwkowy z " małych słoiczków, dużych smaków, Ognista Salsa brzoskwiniowa z " małych słoiczków, dużych smaków, oraz Marynowana Japońska rzepa z Shiso z " małych słoiczków, dużych smaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces papryki w robocie kuchennym przez 1 minutę lub do prawie gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Doprowadzić mieszaninę pieprzu, cukru i octu do wrzenia toczenia w 4-quart stali nierdzewnej lub emaliowany holenderski piekarnik na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj sok z limonki i pektynę i wróć do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i pozostawić pianę do osiadania (około 1 minuty). Odtłuścić i wyrzucić pianę.
Łyżka do czystych słoików do konserw lub innych żaroodpornych, niereaktywnych pojemników z pokrywkami.
Ostudzić 1 godzinę. Kryj się i wyluzuj. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni.