Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa

Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj galaretki żurawinowo-pieprzowej. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 72 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, jabłko granny smith, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa, Galaretka Żurawinowo-Pieprzowa (Na Gorąco), oraz Galaretka z żurawiną-ostra papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Świeże żurawiny, galaretki, jabłka, cukier, woda i pokruszony czerwony pieprz zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 10 do 15 minut lub aż żurawina zacznie pękać i mieszanina zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia i wymieszać ze słodzoną suszoną żurawiną. Całkowicie schłodzić (około 45 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona Słodzonażurawina Suszona Słodzona
3
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i schłodzić 8 godzin przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn