Galanteria Cytrynowo-Cukrowa

Galanteria Cytrynowo-Cukrowa
Galette z cukrem cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 142 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cytrynowa Jagodowa Galette, Galetka jagodowa z lodami cytrynowymi, oraz Jeżyna i cytryna Mascarpone Galette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z regałem w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15 na 12 cali na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Przenieść do masłem 17-przez 13-calowy blachy do pieczenia i rozciągnąć do krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Odstawić na 10 minut.
5
Ciasto posmarować masłem, następnie wymieszać z cukrem i skórką i posypać ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
CukierCukier
6
Piec, obracając blachę w połowie pieczenia, aż złoty w plamy i chrupiące, 7 do 10 protokół. Rozbij się na kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn