Gałka Muszkatołowa Cukinia
Gałka muszkatołowa cukinia jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 68 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, grubo zmielonego pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cynamon i gałka muszkatołowa cukinia"jabłkowy", Sernik Z Gałką Muszkatołową, oraz Gofry Z Gałką Muszkatołową.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cukinię, i smażyć 4 do 5 minut lub do chrupkiego przetargu. Wymieszać z solą, pieprzem i gałką muszkatołową.