Gęsta i aksamitna gorąca czekolada
Gęsta i aksamitna gorąca czekolada to bezglutenowe napój. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 506 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 151 osób. Udaj się do sklepu i odebrać najlepszą czekoladę można dostać w górę, wanilia, kubek mleka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aksamitne Ciasto Czekoladowo-Kremowe, Aksamitny Mus Czekoladowy, oraz Aksamitna Czekolada Masło Pecan Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i śmietanę rozgrzać razem na patelni z wanilią. Gdy dojdzie do gotowania na wolnym ogniu, wyłączyć ogień i przykryć garnek do wanilii zaparzać do mleka.
Odstawić na około 20 minut.Podgrzej mleko, aby przywrócić je do gotowania na wolnym ogniu. Zdejmij go z ognia i ubijaj czekoladę i mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Wlać do filiżanek i podawać z bitą śmietaną.