Fuzzy Navel Slush
Fuzzy Navel Slush to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 30 porcjami. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Mieszanka napoju gazowanego cytrynowo-limonkowego, koncentratu lemoniady, sznapsa brzoskwiniowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Koktajle Fuzzy-Navel, Puszyste Ciasto Pępkowe I, oraz Puszyste Ciasto Pępkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym pojemniku zamrażarki połącz wodę z cukrem. Mieszać do rozpuszczenia cukru. Wymieszaj koncentrat soku pomarańczowego, koncentrat lemoniady i sznapsa brzoskwiniowego. Przykryć i zamrozić na 4 godziny lub na noc.
Aby podać, napełnij szklankę 3/4 drogi błotem, a następnie dopełnij sodą cytrynowo-limonkową i wymieszaj.