Fusilli z zielonym sosem szpinakowym
Fusilli ze wspaniałym zielonym sosem szpinakowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 788 kalorii, 24g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 138 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mascarpone, szpinak dla niemowląt, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch, Smażona fasolka szparagowa i ziemniaki z pancettą z " wspaniałych warzyw Włoch, oraz Pesto Szpinakowe Fusilli.
Instrukcje
Ugotować makaron zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie połowę szpinaku włóż do robota kuchennego z czosnkiem, mascarpone, sokiem z cytryny i parmezanem, a następnie zmiksuj na gładki SOS.
Dokładnie odcedzić makaron i powrócić na patelnię na małym ogniu. Wymieszać w sosie, orzeszki piniowe i pozostały szpinak, aż szpinak właśnie zwiędły. Doprawić i podawać z dodatkiem parmezanu posypanego.