Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz do 3 sardeli, sól koszerną, fetę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z grillowanych pomidorów i fety z sosem cytrynowo-kaparowym, Pesto Szpinakowe Fusilli, oraz Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść mokry szpinak na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szczyptę soli, przykryć i gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wyjmij patelnię z ognia, utrzymując pokrywkę; szpinak zwiędnie i pozostanie jasnozielony. Jeśli za pomocą blendera, umieścić w czosnku, anchois, kapary, Skórka z cytryny, 2 Tbs. pokruszonyfeta, pietruszka, bazylia, sok z cytryny, oliwa z oliwek, sól, pieprz i zmiksować, aż pesto będzie kremowe. Jeśli używasz moździerza, dodaj składniki pesto pojedynczo, waląc tłuczkiem, aż dobrze zmiksujesz i wymieszasz przed dodaniem następnego składnika. Cienkie pesto z zarezerwowanej wody makaronu, aby uzyskać konsystencję krem cieknący; prawdopodobnie nie będzie musiał używać całej 1/2 szklanki wody. Powrót makaron do garnka, w którym został ugotowany; dodać szpinak (odsączyć płyn pozostały na patelni) i pesto, mieszając bardzo dobrze, aby pokryć makaron. Wymieszać 2/3 szklanki pokruszonej fety i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Srebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Zaprawy I Tłuczki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji