Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto

Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto
Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz do 3 sardeli, sól koszerną, fetę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z grillowanych pomidorów i fety z sosem cytrynowo-kaparowym, Pesto Szpinakowe Fusilli, oraz Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mokry szpinak na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać szczyptę soli, przykryć i gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Wyjmij patelnię z ognia, utrzymując pokrywkę; szpinak zwiędnie i pozostanie jasnozielony. Jeśli za pomocą blendera, umieścić w czosnku, anchois, kapary, Skórka z cytryny, 2 Tbs. pokruszonyfeta, pietruszka, bazylia, sok z cytryny, oliwa z oliwek, sól, pieprz i zmiksować, aż pesto będzie kremowe. Jeśli używasz moździerza, dodaj składniki pesto pojedynczo, waląc tłuczkiem, aż dobrze zmiksujesz i wymieszasz przed dodaniem następnego składnika. Cienkie pesto z zarezerwowanej wody makaronu, aby uzyskać konsystencję krem cieknący; prawdopodobnie nie będzie musiał używać całej 1/2 szklanki wody. Powrót makaron do garnka, w którym został ugotowany; dodać szpinak (odsączyć płyn pozostały na patelni) i pesto, mieszając bardzo dobrze, aby pokryć makaron. Wymieszać 2/3 szklanki pokruszonej fety i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Kalorie
1
420, tłuszcz
2
21, Kalorie Tłuszczowe
1
190, Tłuszcze Nasycone
2
6, białko
3
14, Tłuszcz Jednonienasycony
4
12, węglowodany
5
820, Cholesterol
6
30, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
44, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn